Jahas, pitää pikku hiljaa alkaa taas suunnittelemaan juoksemista. Jos ottais sellaisen rauhallisen 4 - 7 kilometrin jolkottelun tuossa iltasella tai sitten huomisaamuna. Palautuminen maanantain lenkistä on ollut yllättävän hyvä, venyttely taitaa tehota. Kirjoittelenpa sitten lisää kun on oikeasti asiaa.

No niin, lähdin kuuden jälkeen lenkille ja näppäränä miehenä ajattelin laittaa riittävästi vaatetta päälle, etten palellu. Olihan ulkona vain 14 astetta lämmintä. Eli pitkät gore-housut, tekninen t-paita ja päälle vielä windstopper-kuoritakki. Juoksin muutama sata metriä, kunnes tajusin ettei tällä vaatetuksella juoksemisesta tule yhtään mitään. Vaihtoehtoina siis paluu kotiin vaihtamaan vaatteet tai kävelylenkki. Valitsin jälkimmäisen.

Kävelin Nokkalanniemeen, sieltä Haukilahden venesatamaan ja Melsteninrannan kautta takaisin Haukilahteen ja edelleen Matinkylään. Aikaa vierähti 70 minuuttia, matkaa 7,8 km ja keskiarvosyke 114. Ilma oli kuin samettia, meri rasvatyyni ja ihmiset laskivat veneitään vesille, kerrassaan hieno kevätilta.