No niin, hain muutaman geelipussin (ostin myös uudet shortsit ja juoksusukat...) ja lähden kohtapuoliin juoksemaan. Suunnitelmissa on parin-kolmen tunnin lenkki, menen fiiliksen mukaan. Näyttää siltä, että sataa vettä koko päivän. Vesisade tarkoittaa sitä, etten ota maratonkoiraa jarruksi lenkille.

Raportoin myöhemmin miten lenkki meni.

Lenkki tuli juostua ja geelit (Squeezy) maistuivat mielenkiintoiselta, näin nätisti ilmaistuna. Oli aika lähellä, ettei ensimmäinen suullinen tullut samantien ulos, mutta pakotin itseni nielemään moisen moskan. Ensimmäisen otin n. tunnin juoksun jälkeen ja toisen lähempänä kahta tuntia. Ei noista ainakaan haittaa ollut eikä nyt nälkäkään yllättänyt.
Koko lenkin ajan satoi vettä ja tuuli kohtalaisen voimakkaasti, sain arvokasta kokemusta huonolla kelillä juoksemisesta. Koivusaaren lähistöllä meinasi tulla vilu, joten piti nostaa vauhti alle kuuden minuutin. Vaatetuksena oli kuoritakki, tekninen t-paita ja shortsit. Käsissä olisi saanut olla jonkin sortin hanskat ja takki olisi saanut olla gorea. Märät vaatteet ja kova tuuli eivät ole hyvä yhdistelmä. Matkalla olisi kuuma mehu maistunut.

Matkaa tuli 20,6 km ja aikaa 139 minuuttia, keskiarvosyke 144. Hyvä fiilis, säästä huolimatta.

P.S Hmm, Tukholman maratonin saitti on yllättäen jumissa. Harmi, ei pääse seuraamaan tuloksia on-line...