Saavuimme pääkallopaikalle puoli yhden aikoihin haistelemaan tunnelmaa. Aurinko paistoi ja lämmintä oli riittävästi, auringossa ei juurikaan tehnyt mieli odotella. Jonot vessoihin oli kiitettävän pitkät. Maratoonarit lähtivät klo 13.10, heitä oli vain "kourallinen". Puoli kahdelta lähdin käymään vielä vessassa ja selvisin siltä reissulta kahta minuuttia vaille kaksi. Tästä johtuen en päässyt liimautumaan kiinni kahden tunnin jänikseen ja suunnitelmat meni siltä osin puihin.

No, lähdin muiden mukana, n. sata metriä kahden tunnin jäniksen perässä. Ensimmäiset kilometrit taittuivat 5:45 - 6:00 vauhdilla ja sykkeet oli heti alusta 160:ssa. 1. juomapisteellä juomanvalmistajat eivät olleet tilanteen tasalla, energiajuomaa sai odotella. Välillä 7 - 13 km vauhti hieman kiristyi, välille 5:30 - 5:45, mutta samaa tahtia nousivat sykkeetkin, 170 alkoi vilahdella mittarissa ja oli pakko vähän löysätä vauhtia. Väli 16 - 21 menikin sitten kuuden minuutin hitaammalle puolelle ja loppuaika siis 2:13:17 (netto 2:12:38). Tässä kuvat Teatterisillalta ja maalisuoralta. Kuten huomaatte, ei ole mies juossut tosissaan, kun Teatterisillalla irtoaa vielä hymy...

Kokonaisuudessaan positiivinen tapahtuma. Reitti satamarakennusten välissä ei tosin kovin hyvä valinta.
Tällä helteellä olisin kaivannut tiheämmin sijoitettuja juomapisteitä ja suihkupisteitä olisi saanut olla enemmän. Sykkeet oli tosi korkealla koko matkan, keskiarvo 164. Nukuin viime viikon todella huonosti, sillä lienee osuutensa ja helteen vaikutus sykkeisiin lienee itsestään selvä.

Kahden tunnin alitus jäi tekemättä, eipä olisi tainnut kunto riittää edes viileämmällä kelillä. Vaimo on kuitenkin tyytyväinen suoritukseen :) Painon pudotus otetaan nyt taas tapetille ja treenin intensiteetti uudelleen arviointiin.