Oltiin viikonloppu Paraisilla ja pääsin harrastamaan hölököttelyä saaristomaisemissa. Lauantaina oli pilvetön taivas ja lämmintä reilu parikymmentä astetta, tuuli kuitenkin vilvoittavasti. Pakkasin juomavyöhön kuusi desiä vettä ja pari geelipussia ja käteen vielä puolen litran vesipullo. Lähdin kiertämään Mustfinnin lenkkiä Airiston rantaan. Juoksu kulki hyvin, maasto oli mäkistä ja pulssi heilui siellä täällä. Matkalla näkyi jos jonkinmoista eläintä: kanahaukka, myyrä/rotta, kuollut kyy, yhtään elävää matelijaa en tosin nähnyt.
16 kilometrin jälkeen oli vielä puolet vesivarastoista käyttämättä, joten päätin jatkaa matkaa kohti Paraisten keskustaa. Kävin Paraisilla ja suuntasin takaisin kohti Bodnäsia. 26 kilometrin jälkeen piti alkaa säännöstelemään vettä ja loppuihan se ennen lenkin loppua. Geelejä olisi myös saanut olla enemmän mukana.
Ai niin, unohdin mainita "tankkauksesta". Mentiin perjantaina kollegan kanssa lounaalle Kilimiin, kebabia seisovasta pöydästä silleen kevyesti kaksi lautasellista ja illalla vielä pizza Denniksestä.
Aamulla olo oli turvonnut ja pöhöttynyt liiallisesta syömisestä, joten aamupala jäi pariin leipään ja teekuppiin. Enpä aio jatkossa ainakaan pizzalla tankata, riisipainotteinen kebab ei ole poissuljettu...

Matkaa lopulta 30,9 km, aikaa vierähti 212 minuuttia ja keskiarvosyke 145. Hyvä lenkki vähän erilaisissa maisemissa (vrt. juokseminen pitkin Länsiväylän vierustaa). Kroppa kesti hyvin, ainoa ongelma tuli veden loppumisen kanssa. Fiilistelyä vesipullon kanssa maalissa :) Nivuset hiertyivät vähän auki, täytyy marssia ensi viikolla ostamaan trikoot.